Накладні навушники

Виробники

Переглянуті товари

  • Denon AH-D9200

    Повнорозмірні навушники, флагманська...

Информация

Denon AH-D9200

Новий товар

Повнорозмірні навушники, флагманська модель, оголов'я з натуральної шкіри, закрите акустичне оформлення, діаметр драйвера 50 мм, імпеданс 24 Ом, чутливість 105 дБ, діапазон частот 5 Гц – 56 кГц, кабелі довжиною 1,3 та 3 м, вага 375 г.

Детальніше

1 930,00$

Quick buy

Quick buy

Denon AH-D9200

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Закриті навушники Denon AH-D9200 є новим флагманом, що змістив з п'єдесталу модель D7200 і очолив фірмову референсну лінійку повнорозмірних стереотелефонів. Як матеріал для чашок тут використовується японський бамбук, який, згідно з інформацією виробника, володіє винятковими властивостями, що демпфують, зводить до мінімуму небажані резонанси і забезпечує природне, насичене і детальне звучання з теплими тембральними відтінками. Кожна пара навушників має свій унікальний візерунок деревної структури та збирається вручну в Японії.
Навушники отримали 50-міліметрові драйвери FreeEdge з мембранами з жорсткого нановолокна, які добре справляються з паразитними резонансами, забезпечуючи при цьому точний детальний саунд. Драйвери кріпляться на спеціальних віброізолюючих кільцевих панелях, виконаних із спеціального матеріалу на основі смоли. У випромінювачах задіяні потужні рідкісноземельні магніти з індукцією магнітного поля в 1 Тл, виготовлені зі сплаву неодиму, бору та заліза. У результаті гарантується виняткова чистота сигналу та мінімум спотворень. Стереотелефони Denon AH-D9200 можуть похвалитися дуже широким частотним діапазоном з верхньою межею 56 кГц.
Модель має акуратний дизайн, виконаний у класичному фірмовому стилі, і відрізняється продуманою конструкцією з відмінною ергономікою. Амбушюри мають наповнювач із ефектом пам'яті. Для їх обробки використовується м'яка, але міцна шкіра (engineered leather), виготовлена ​​зі стружки натуральної шкіри та має спеціальне покриття.Навушники надають мінімальний бічне тиск, забезпечуючи високий рівень комфорту. Для обробки гнучкого алюмінієвого оголов'я використовується натуральна шкіра та наповнювач. Утримувачі чашок теж зроблені з алюмінію, а для регулювання під потрібний розмір використовується надійний механізм з двома напрямними, які мають фіксовані позиції, що відповідають номерам шкали розмірів, нанесеним на напрямні дуги.
Навушники Denon AH-D9200 оснащуються двома знімними прямими двосторонніми кабелями, один з яких є триметровим шнуром з посрібленими провідниками з безкисневої міді високого ступеня очищення (OFC) і 6,3 мм джеком. Другий кабель використовує провідники з OFC-міді та 3,5 мм штекер для підключення до портативних пристроїв. Модель має невисокий імпеданс і може працювати в парі зі смартфонами, планшетам або портативними плеєрами. Крім кабелів в комплект входить коробка для зберігання, тканинна серветка, що чистить, і адаптер під 6,3 мм роз'єм.

Характеристики навушників Denon AH-D9200

  • Тип повнорозмірні закриті динамічні навушники
  • Категорія провідні
  • Випромінювачі 50 мм широкосмугові драйвери FreeEdge з мембранами з нановолокна, потужні неодимові магніти (NdFeB)
  • Діапазон частот 5 Гц – 56 кГц
  • Імпеданс 24 Ом
  • Чутливість 105 дБ/мВт
  • Максимальна потужність, що підводиться 1800 мВт
  • Матеріал чашок японський бамбук/метал
  • Матеріал амбушюр м'яка міцна шкіра (engineered leather), наповнювач: піна з ефектом пам'яті
  • Матеріал оголов'я литий алюміній, оздоблення: натуральна шкіра
  • Кабель 1) прямий, двосторонній, знімний, провідники з срібної OFC-міді, 3,5 мм роз'єми для підключення до чашок, срібний штекер: 6,3 мм, довжина: 3 м; 2) прямий двосторонній, знімний, провідники з OFC- міді, 3,5 мм роз'єм для підключення до чашок, штекер: 3,5 мм, довжина: 1,3 м
  • Тканинна серветка для чищення є
  • Адаптер для 6,3 мм роз'єму в комплекті
  • Вага 375 г (без кабелю)



22 інших товарів в цій категорії: