Накладні навушники

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Focal Celestee

Новий товар

Навушники, конструкція: охоплюючі, провідні, акустичне оформлення: закриті, тип мембрани: динамічна 40 мм (Aluminum-Magnesium), діапазон частот: 5 Гц - 23 кГц, імпеданс: 35 Ом, чутливість: 105 дБ, гармоніки: 0,1%, з'єднувальний кабель: знімний, довжина кабелю: 1,2 м, тип штекера: 1 х 2 х 3,5 мм TRS Jack, адаптер: 3,5 х 6,35 мм, габарити кейса: 250 x 240 x 120 мм, вага: 430 гр.

Детальніше

1 070,00$

Quick buy

Quick buy

Focal Celestee

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Навушники Celestee компанія Focal позиціонує як "доступну розкіш". Це перші французькі повнорозмірні навушники, які вийшли в синьому кольорі "Navy Blue", а те, що їхній дебют припав на початок року, стає вже традицією: попередні навушники Focal презентувала теж у лютому - щоправда, модель 2019 року Stellia належить до вищої цінової категорії. Аналогом, максимально близьким до новинки за ідеологією, можна вважати закриті навушники Elegia, що вийшли роком раніше. Celestee відрізняються від них у деталях, але стиль і всі зовнішні особливості конструкції повторені в точності. Що стосується внутрішнього змісту, то Celestee оснащені тими ж самими динаміками з алюмінієво-магнієвою купольною діафрагмою М-подібного профілю.

Відповідно, Celestee повторюють і основні характеристики Elegia. Чашки Celestee мають складну структуру внутрішнього об'єму, що майже повністю усуває внутрішні резонанси. У Focal також пообіцяли точний тональний баланс з глибокими басами і чистими середніми та високими частотами. Металеве наголов'я новинки отримало м'яку обробку зі шкіри та мікрофібри. Шкіряні амбушюри забезпечують підвищену звукоізоляцію. Темно-сині корпуси доповнені деталями кольорів міді та бронзи, в комплекті - стильний кофр для перенесення і зберігання.

Закриті охоплюючі стереотелефони Focal Celestee належать до фірмової аудіофільської серії, призначеної для домашнього прослуховування. Проте дана модель добре поєднується не тільки зі стаціонарними, а й з портативними джерелами, так як при досить високій чутливості має імпеданс в 35 Ом. У компаньйони до таких навушників можна сміливо записувати будь-який сучасний Hi-Res-плеєр.

Компанія Focal зазначає, що в Celestee була ретельно продумана буквально кожна деталь. Навушники мають фігурні алюмінієві тримачі чашок, що гарантують хороший притиск. Для забезпечення гідного рівня комфорту застосовуються амбушюри завтовшки 20 мм, оснащені пінним наповнювачем з ефектом пам'яті та обшиті мікрофібровою тканиною, яка перешкоджає утворенню поту. Наголов'я має точно розраховану ергономічну форму, а його обшивка містить у собі шкіру і мікрофібру з перфорацією. Тому в Focal Celestee можна проводити довгі години, не втомлюючись і слухаючи улюблені треки в повній тиші, адже чудова пасивна ізоляція відсікає зовнішні шуми і дає змогу повністю зосередитися на музичному матеріалі. Усі ці зручності гармонійно доповнює high-tech-дизайн.

Навушники Focal Celestee укомплектовані 40-міліметровими драйверами нового покоління, які мають купольну мембрану з M-подібним профілем перерізу, виготовлену з алюмінієво-магнієвого сплаву, яка має більшу площу випромінювання порівняно зі звичайними мембранами аналогічного розміру. Завдяки таким випромінювачам вдається отримати винятково точний звук з відмінною динамікою і досить широким частотним діапазоном. Драйвери оснащуються ультратонкими еластичними підвісами і безкаркасними звуковими котушками з проводами з чистої міді і поміщаються в закриті антирезонансні чашки.

Модель має знімний двосторонній кабель з 3,5 мм конекторами, які підключаються до чашок і надійно замикаються в сокетах. Для під'єднання до джерела слугує 3,5 мм штекер. У комплект входить адаптер для 6,3 мм роз'ємів і жорсткий кейс, геометрична форма якого відповідає Focal Celestee. Як опція доступна фірмова підставка для вивішування навушників. Виробник зазначає, що ці навушники здатні витримати досить високу потужність, що підводиться, демонструючи точне, реалістичне, детальне і динамічне звучання в будь-яких умовах.

Характеристики навушників Focal Celestee

  • Вага, кг 430 гр.
  • Частотний діапазон, Гц-кГц 5 - 23
  • Імпеданс, Ом 35
  • Чутливість, дБ 105
  • Тип мембрани Динамічна 40 мм (Aluminum-Magnesium)
  • Коефіцієнт гармонік, % 0,1
  • Матеріал амбушур Шкіра
  • З'єднувальний кабель Знімний, довжина: 1,2 м, тип штекера: 1 х 2 х 3,5 мм TRS Jack
  • Аналогові аудіо 2 х 3,5 мм
  • Інші адаптер 3,5-6,3 мм

22 інших товарів в цій категорії: