Накладні навушники

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Bose SoundComm B40 Single Збільшити для перегляду

Bose SoundComm B40 Single

Новий товар

1 707,00$

Quick buy

Quick buy

Bose SoundComm B40 Single

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Гарнітура для професійного спілкування
Гарнітура Bose SoundComm B40 спроектована для забезпечення найкращого поєднання шумоподавлення, чіткого зв'язку, комфорту та довговічності для професіоналів живих заходів, виробничої бригади, а також для тренерів та допоміжного персоналу.

Незамінний для середовищ із високим рівнем шуму, де зв'язок має вирішальне значення.
Чіткість звуку і розбірливість мовлення є ключем до кожної успішної прямої трансляції або заходу, тому ми оснастили SoundComm B40 запатентованою технологією шумоподавлення Bose, щоб зменшити фоновий шум, що відволікає. Потім ми додали мікрофон з динамічним шумозаглушенням, який оптимізує розбірливість мови та забезпечує придушення шуму в дальній зоні, щоб забезпечити чіткий вихідний зв'язок.

Не жертвуйте комфортом заради довговічності
Легкі матеріали, розумний розподіл ваги, низьке зусилля затиску, а також спеціальні ліва та права чашки навушників забезпечують комфортне носіння протягом кількох годин. Його міцна конструкція та високоякісні компоненти гарантують, що він витримає зношування при професійному використанні та в екстремальних умовах навколишнього середовища.

Ідеально підходить для живої музики та театральної постановки
Чітке спілкування, довготривалий комфорт і довговічність роблять B40 чудовим вибором для професіоналів, що працюють на відкритому повітрі або в приміщеннях, таких як оператори, спеціалісти з освітлення, інженери та бригади з організації заходів.Перевага для тренерського та допоміжного персоналу

Протестована і зарекомендована на полях NFL, B40 спирається на сильні сторони гарнітури SoundComm B30 для тренерів. B40 оснащений технологією шумоподавлення Bose, яка знижує шум натовпу та допомагає зосередити увагу професійних тренерів, тренерів зі спорту на рівні коледжу та старших класів, а також допоміжного персоналу.

Відповідна гарнітура для ідеального виробництва.
B40 включає все необхідне для негайного підключення - варіанти XLRF з 4 контактами і 5 контактів XLRM забезпечують сумісність з багатьма основними системами внутрішнього зв'язку, а універсальний кронштейн для поясного ременя і комплект затискачів для ременя прикріплюють модуль управління безпосередньо до користувача.

Характеристики навушників Bose SoundComm B40 Single

  • Активне зниження шуму
  • Міцний, стійкий дизайн
  • Активне рівняння
  • Високоефективні навушники
  • Динамічний мікрофон
  • Знімний мікрофон та кабель
  • Довгостроковий комфорт
  • Сумісно з багатьма основними інтерком-системами

22 інших товарів в цій категорії: