ЦАПи

Виробники

Переглянуті товари

Информация

ЦАП iFi Micro iDSD Signature

Новий товар

iFi Audio micro iDSD Signature є портативним ЦАП/підсилювачем для навушників. Наявність вбудованого акумулятора дає можливість пропрацювати до 12 годин, але не менш важливо, що таке джерело надстабільного живлення позбавлене проблем, пов'язаних з мережею змінного струму — провалів, піків, шумів тощо.

Детальніше

754,00$

Quick buy

Quick buy

ЦАП iFi Micro iDSD Signature

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Серце пристрою здвоєне - це пара ЦАП Burr-Brown, які цього разу працюють в конфігурації, що налаштовується «що чергується», забезпечуючи по дві пари сигналів на канал. На виході це забезпечило покращену якість - рівень шуму вдалося знизити на 3 дБ. Граничні параметри вхідних сигналів, з якими готовий працювати Micro iDSD Signature - PCM 768, DSD 512, та 2xDXD. До цього слід додати MQA. Відсутність джиттера відповідає фірмовий фемтопрецизійний тактовий генератор iFi GMT (Global Master Timing), доповнений інтелектуальним буфером пам'яті. У системі також встановлений фірмовий фільтр GTO (Gibbs Transient Optimized), причому заміна прошивки дозволить вибрати варіанти цифрових фільтрів. У вихідній прошивці цифровий каскад Micro iDSD Signature вже має пристойну кількість фільтрів: Standard, Minimum Phase та Bit-Perfect для файлів PCM, а також Standard Bandwidth, Extended Bandwidth та Extreme Bandwidth для DSD.

Вбудований підсилювач для навушників також здатний працювати в 3-х режимах: крім «Нормального» є ще Turbo для збільшення потужності та Eсo для використання з високочутливими внутрішньоканальними навушниками та продовження часу роботи батареї. Крім того, технологія iEMatch, яка контролює рівень вихідного сигналу, доповнена налаштуваннями XBass+ та 3D+. При потужності до 4 100 мВт Micro iDSD Signature готовий співпрацювати з навушниками практично будь-яких імпендансів. В аналоговій частині пристрою встановлені низькоімпендансні компоненти, зібрані у схемі з прямим зв'язком без прохідного конденсатора.Цифровий сигнал Micro iDSD Signature отримує на роз'єм USB Type-A і 3,5-мм роз'єм для S/PDIF, електричний або оптичний сигнал подається із застосуванням комплектного адаптера. Аналоговий вихід RCA дозволить підключити зовнішній інтегральний підсилювач, підсилювач потужності або кілька активних динаміків, оскільки цей лінійний вхід може бути регульованим. Для навушників передбачено стандартний вихід 6,3 мм або балансний Pentaconn 4,4 мм.

Характеристики ЦАП iFi Micro iDSD Signature

  • ЦАП - Burr-Brown Multibit
  • Кількість ЦАПів – 2
  • Функція USB ЦАП - Так
  • THD+N – 0.003%
  • Підтримка DSD-DSD512
  • Підтримка PCM - 24 Біт/768 кГц
  • Потужність виходу для навушників – 4100 мВт @ 16 Ом (Bal)
  • Вхідні інтерфейси - Coax, Optical, S/PDIF, USB-A
  • Вихідні інтерфейси – Line, RCA, TRRRS 4.4 мм, TRS 6.3 мм
  • Розміри – 172 x 67 x 27 мм
  • Вага – 295 г

21 інших товарів в цій категорії: