ЦАПи

Виробники

Переглянуті товари

Информация

ЦАП iFi Hip Dac2

Новий товар

iFi Hip Dac 2 – друге покоління популярного портативного ЦАП/підсилювача. Вибраний девайс пропонує своїй аудиторії поєднання збалансованого звучання, зручності експлуатації та свіжого оригінального дизайну. На відміну від пристрою першої генерації новий Hip Dac оснащений актуальним 16-ти ядерним XMOS-процесором, що забезпечує нативне зчитування перспективного кодека MQA.

Детальніше

233,00$

Quick buy

Quick buy

ЦАП iFi Hip Dac2

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Портативний підсилювач для навушників із ЦАП iFi audio hip-dac2 виконаний у приємному на вигляд корпусі з алюмінію. Зовнішнє покриття зроблено яскравого оранжевого кольору, що надає апарату модного вигляду.

iFi audio hip-dac2 підключається до смартфону або планшета через USB, і тим самим звукова частина цих гаджетів не бере участі у відтворенні аудіо. Натомість за прослуховування музики відповідатиме висококласна начинка iFi audio hip-dac2. У пристрої використовується потужний 16-ядерний XMOS чіп, який приймає та обробляє цифровий потік від джерела сигналу. ЦАП у пристрої виконаний на мікросхемах компанії Burr Brown та забезпечує у нативному режимі перетворення сигналів High Resolution з параметрами 384 кГц (PCM) та DSD256. Також у iFi audio hip-dac2 передбачено декодування стандарту MQA, який використовується сервісом Tidal. Модель оснащена удосконаленими клок-генератором GMT.

Апарат оснащений потужним аналоговим вихідним каскадом, виконаним за технологією S-Balanced. Модель має роз'єм для підключення балансних (4,4 мм) і небалансних (3,5 мм) навушників, вихідна потужність на яких може становити до 400 і 280 мВт відповідно (опір навантаження 32 Ом. iFi audio hip-dac2 оснащений акумулятором, який забезпечує його роботи протягом 8 годин при середній гучності прослуховування музики Для заряджання акумулятора використовується окремий USB-роз'єм.

Для регулювання гучності пристрою використовується зручний регулятор, рукоятка якого виведена на бічну панель.По обидва боки цієї ручки знаходяться світлодіодні індикатори, колір яких змінюється залежно від того, який цифровий потік отримує iFi audio hip-dac2. Для додаткового посилення басів у цій моделі передбачено режим XBASS. При його включенні низькі частоти стають насиченішими, але при цьому ступінь дозволу в іншому діапазоні не знижується. Апарат зібраний з використанням добірних компонентів, у тому числі операційних підсилювачів аудіофільського класу та прецизійних конденсаторів компанії TDK.

Характеристики ЦАП iFi Hip Dac2

  • ЦАП: Bit-Perfect DSD та DXD (Burr Brown);
  • входи: USB 3.0 тип А;
  • виходи: на навушники, 3,5 мм (небалансний); 4,4 мм (балансний);
  • вихідна потужність: 400 мВт (32 Ом), балансова; 280 мВт (32 Ом) (небалансний);
  • підтримка форматів: DSD256/128/64, DXD(384/352.8kHz), PCM(384/352.8/192/176.4/96/88.2/48/44.1kHz), MQA;
  • заряджання: USB-C;
  • акумулятор: 2200 мА * год, до 8 годин автономної роботи;
  • розміри (Ш х В х Г): 70 х 102 х 14 мм;
  • вага: 125 р.

21 інших товарів в цій категорії: