ЦАПи

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Musical Fidelity MX-DAC Збільшити для перегляду

Musical Fidelity MX DAC

Новий товар

Цифро-аналоговий перетворювач, архітектура ЦАП: PCM1795 32 біт/192 кГц Multi-bit Sigma-Delta, відтворення цифрових потоків: PCM, DSD DOP 64/128, діапазон частот: 2 Гц - 90 кГц, гармоніки: 0,002%, розділення каналів: 110 дБ, вихідна напруга: 2 В (RCA), 4 В (XLR), цифрові входи: 2 x S/PDIF (RCA), 2 x Toslink, 1 х USB тип В, аудіо виходи: 1 x RCA, 1 x XLR.

Детальніше

33 200 грн

Quick buy

Quick buy

Musical Fidelity MX DAC

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

ЦАП завжди були помітною частиною лінійки пристроїв Musical Fidelity і модель MX-DAC - це останнє оновлення лінійки. Специфікації пристрою незвичні для цієї компанії. Це перший USB-ЦАП-пристрій від Musical Fidelity, що має підтримку DSD, в даному випадку до DSD128.

Якщо говорити про функціональність пристрою - Musical Fidelity MX-DAC одна з найменш укомплектованих моделей в огляді, але і її складно назвати мінімалістичною. У пристрої 5 цифрових входів, включно з парою коаксіальних, двома оптичними і, природно, USB-B. Цей ЦАП не має регулятора гучності, але на борту є як XLR так і RCA входи, а також перемикач налаштувань цифрового фільтра, що дає змогу підлаштувати систему під ваш персональний смак.

Цей пристрій відображає вхід, налаштування фільтрів, семпл-рейт тощо за допомогою простої, але ефективної системи LED-індикаторів. У чому дизайнери MF дійсно досягли успіху - це в ергономіці. Незважаючи на те, що дисплей MX-DAC надає масу інформації, пристрій все одно має лаконічний і елегантний вигляд. Фактично цей пристрій - один із найприємніших оку в тесті. Враження трохи псує зовнішній блок живлення, але, принаймні, він тих у роботі.

Пристрій від Musical Fidelity має дворежимну цифрову систему фільтрів, у сліпих прослуховуваннях було обрано перший варіант фільтра. Різниці в звучанні між двома положеннями фільтра не така вже й величезна, але в першому положенні Musical Fidelity MX-DAC звучить більш детально, в той час як у другому положенні пристрій дає більш м'який звук, за певної втрати атаки і екзальтації відтворення. При звичайному використанні у вас завжди буде можливість вибирати між двома положеннями фільтра, залежно від тієї музики, яку ви слухаєте.

У Musical Fidelity MX-DAC не виникає жодних проблем під час програвання матеріалів у форматі DSD, до того ж навіть під час перемикання семплрейтів ви не почуєте жодних переривань і сторонніх шумів. Як коаксіальне, так і оптичне підключення не має жодних проблем. Так само пристрій має RCA/XLR-виходи, що дуже важливо, враховуючи, що багато підсилювачів найкраще звучать при балансному підключенні до ЦАП.

Під час тесту Musical Fidelity MX-DAC розділило аудиторію в плані його сприйняття. Усі троє слухачів відзначили, що пристрій має найяскравіший характер звучання з шести пристроїв тесту, але тільки один вважав це проблемою. Верхній частотний діапазон вельми деталізований. Вокальні партії у всіх тестових композиціях звучать дуже чітко і реалістично.

Не з кращого боку показав себе ЦАП під час прослуховування композицій The Police. Один зі слухачів оцінив звучання пристрою як різке, тоді як інші порахували його не надто помітним на тлі інших моделей у тесті. Під час прослуховування інших, якісніше записаних треків, складалося відчуття недостатньої глибини сцени під час відтворення порівняно з іншими ЦАП.

Як би там не було, у відтворенні низьких частот пристрій не має жодних проблем. Там де це необхідно, низький діапазон звучить яскраво і динамічно. Один зі слухачів відзначив недостатню залученість у музику під час прослуховування цього ЦАПа, тоді як інші порахували характер звучання Musical Fidelity MX-DAC досить повним і живим на більшості записів. Наприклад, у струнному ансамблі, що грає композицію Largo, характер відтворення інструментів був точним у верхньому діапазоні і сповненим життя та енергії в решті спектра.

Не дивлячись на те, що Musical Fidelity MX-DAC має свої слабкі сторони, при невеликій увазі, приділеній компонуванню системи, це чудова пропозиція у своєму ціновому діапазоні, враховуючи те, як він відтворює музичний матеріал. Завдяки якості дизайну і виготовлення, це дуже вражаючий ЦАП, здатний відтворювати широкий спектр матеріалу, не дивлячись на те, що в тесті є моделі ще більш універсальні.

Характеристики ЦАПа Musical Fidelity MX-DAC

  • Споживана потужність, Вт 1
  • Напруга живлення, В 5v / 2A
  • Габарити, мм 220 x 53 x 215
  • Вага, кг 1,9
  • Кількість каналів 2
  • Частотний діапазон, Гц-кГц 2 - 90 (-3 дБ)
  • Коефіцієнт гармонік, % 0,002
  • Вихідна напруга 2 В (RCA), 4 В (XLR)
  • Динамічний діапазон, дБ 110
  • Аудіо ЦАП PCM1795 32 біт / 192 кГц Multi-bit Sigma-Delta
  • Підтримувані формати WAV, FLAC, WMA, AAC, HE-AAC, LPCM, Ogg vorbis 1.0, MP3

Входи

  • Coaxial 2 x S/PDIF (RCA)
  • Optical 2 x Toslink
  • USB 1 х USB (2.0) тип В

Виходи

  • Аналогові аудіо 1 x RCA, 1 x XLR

21 інших товарів в цій категорії: