Активна акустика

Виробники

Переглянуті товари

  • Triangle LN01A

    Полочна акустична система активного...

Информация

Triangle LN01A

Новий товар

Полочна акустична система активного типу, потужність 2 х 50 Вт, 2 смуги, НЧ 130 мм, ВЧ 25 мм, фазоінвертор на тильній стороні, Bluetooth aptX, входи: оптичний, коаксіальний, MM-фонокоректор, 3,5 мм аналоговий Aux, габарити 165х291х225 мм, вага 9,5 кг.

Детальніше

700,00$

Quick buy

Quick buy

Triangle LN01A

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Французька компанія Triangle за іншими корифеями з виробників Hi-Fi/High-End акустичних систем звернула увагу на ринок мультимедійних колонок. З властивою французам практичністю інженери Triangle не став створювати активні колонки з нуля. Вибираючи для модифікації компактні поличники з великого списку динаміків компанії, інженери зупинилися на найменших моделях Elara LN01. Пару обладнали вбудованими модулями підсилювачів потужністю 50 Ватт на канал (клас D), які розмістили у головній колонці, а друга так і залишилася пасивною. Ще одна деталь конструкції – відсутність активних кросоверів, обидві колонки зберегли плати із пасивними фільтрами. Однак за повідомленнями виробника кросовер версій Active все ж таки був доопрацьований, щоб покращити узгодження динаміків з конкретними підсилювачами.
Арсенал динаміків Elara LN01A змін не зазнав. Колонки оснащуються СЧ/НЧ-драйвером діаметром 100 мм і твітер з 25-мм тканинним куполом, обрамленим дифракційною акустичною лінзою DXT. Лицьова панель головної колонки, крім динаміків, несе кругле «вічко» із вбудованим ІЧ-датчиком. Інфрачервоний приймач служить для отримання команд від пульта дистанційного керування – плоскої коробочки з рядами кнопок і всіма функціями, доступними Elara LN01A, включаючи найпопулярніші: регулювання гучності та перемикання входів.
На задній панелі розташувався фазоінверторний порт діаметром близько 3 см і великий щиток з різноманітними роз'ємами: два лінійні входи – RCA (може перемикатися в режим Phono) і три.5-мм (міні-джек), два цифрових – оптичний Toslink та коаксіальний вхід, вихід RCA-моно на сабвуфер. Дві акустичні клеми служать не для прийому аудіосигналу, а, навпаки, для підключення до головного стовпчика її пасивної напарниці. Чотири зазначені входи Triangle Elara LN01A не вичерпують весь список можливостей комутації, колонки укомплектовані ще й бездротовим приймачем Bluetooth 4.0 з підтримкою покращеного кодека AptX (передача цифрового звуку CD-якості без втрат).
Triangle Elara LN01A – компактні моніторчики з гарними мультимедійними можливостями, включаючи бездротовий прийом аудіосигналу через Bluetooth. За звучанням поличники демонструють добротний «хай-фай» рівень і, якщо не вимагати від «малюків» глибокого басу, зіграють будь-який жанр від невибагливої ​​популярної музики до вибагливої ​​до апаратури класики. А бас можна додати, підключивши до стовпців сабвуфер – є відповідний вихід. В установці Triangle Elara LN01A, швидкості перемикання джерел або розпізнаванні АС у бездротовому з'єднанні через Bluetooth немає жодних труднощів. Все працює штатно, як треба.
Колонки грають розбірливо з приємною задеринкою у верхній частині спектру та ритмічним низом, дають широку, рівномірно заповнену по азимуту музичну сцену. Нікуди не поділася і фірмова характеристика акустики Triangle – добротний таймінг (точність в обробці тимчасових переходів). Бас Triangle Elara LN01A суб'єктивно не особливо глибокий, але іншого від таких компактних поличників чекати не варто. Натомість він зібраний та чіткий, без зайвих призвуків портів.Якщо "покликати на допомогу" задню стінку, ближче поставивши до неї стовпчики, можна помітно ущільнити мід-бас. А взагалі, проблему глибокого басу в аудіосистемі із Triangle Elara LN01A варто вирішувати радикально, додавши до неї сабвуфер. Добре виробник передбачив цю можливість, оснастивши активні монітори окремим виходом на НЧ-гучномовець.
З особливостей звучання Triangle Elara LN01A, які можуть насторожити деяких меломанів, назвемо трохи відсторонену суху середину, захоплення колонок сибілянтами і тонально шорсткий верх - на помірній гучності це не більш ніж легке забарвлення, але з підвищенням рівня звуку колонки починають грати. Втім, зазначені похибки, сприятливого враження від колонок не псують, особливо якщо врахувати їхню доступну вартість. Залишилося назвати лише варіанти обробки Elara LN01A: чорний або білий лак з глянсовою поверхнею.

Характеристики активної поличної акустики Triangle LN01A

  • Тип корпусу фазоінверторний, порт вбудований в задню панель корпусу
  • Число смуг 2
  • Кількість динаміків 2
  • Твітер 25 мм Твітер з шовковим куполом
  • СЧ/НЧ-випромінювач 130 мм СЧ/НЧ-драйвер з цільним дифузором із просоченого спеціальним складом паперу
  • Діапазон частот 56 Гц – 22 кГц (± 3 дБ)
  • Чутливість 89 дБ
  • Імпеданс 8 Ом, мінімальний: 4,5 Ом
  • Потужність вбудованого підсилювача D-класу 2 х 50 Вт
  • ЦАП Cirrus Logic WM8761
  • Bluetooth 4.0, профіль AD2P, підтримка кодека aptX так
  • Входи оптичний (24 біт/192 кГц), коаксіальний (24 біт/192 кГц), RCA-вхід MM-фонокоректора (суміщений з лінійним входом), 3,5 мм аналоговий Aux
  • Виходи АС вихід для сабвуфера
  • Інша комутація АС заземлююча клема, вихідні клеми для підключення лівої (пасивної) АС
  • Пульт ДК є
  • Гриль із магнітними кріпленнями
  • Габарити (ШхВхГ) 165х291х225 мм
  • Вага 9,5 кг

30 інших товарів в цій категорії: