Активна акустика

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Klipsch The Fives

Новий товар

Активна АС полочного типу, потужність 80 Вт на канал, клас D, 2 смуги, фазоінвертор на тильній панелі, динаміки: НЧ 4,5”, ВЧ 1“, частотний діапазон 50 – 25000 Гц, входи: HDMI ARC, RCA (LINE/ Phono), 3,5 мм, оптичний, USB (PCM до 24 біт/192 кГц), Bluetooth, габарити 165х305х235 мм, вага 5,35 кг (активний монітор), 4,85 кг (пасивний монітор).

Детальніше

880,00$

Quick buy

Quick buy

Klipsch The Fives

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Klipsch The Fives - досить великі полочні акустичні системи розміром 304,8 мм заввишки, 165,1 мм завширшки і 234,9 мм завглибшки. Основна колонка важить п'ять із половиною кілограмів, у той час як додатковий динамік трохи легший – 4.8 кілограмів. Як і в більшості бездротових поличних систем, основна колонка вміщує всю електроніку, а друга - не що інше, як пасивний динамік. Але, на відміну від деяких таких систем, ви можете вибрати, чи буде основний динамік ліворуч або праворуч, за допомогою перемикача на задній панелі, що робить розміщення більш гнучким.
Двосмугова акустична система включає 4,5-дюймовий вуфер з дифузором з волокнистого композитного матеріалу з великим ходом, розмір якого досить близький до 5 дюймів, щоб дати динамікам їхню назву "The Fives". Один-дюймовий титановий вентильований твітер LTS (Linear Travel Suspension) з рупором Tractrix 90 x 90 градусів є похідним від знаменитої серії Reference Premiere. Корпус із фазоінвертором має задній порт Tractrix і виготовлений із міцного МДФ із натуральним шпоном дерева. Крім того, динаміки поставляються з красивою тканинною кришкою з магнітними ґратами.
Вбудовані підсилювачі, розроблені на індивідуальне замовлення, забезпечують загалом 160 Вт потужності (пікову 320 Вт), при цьому кожен низькочастотний динамік отримує 60 Вт, а кожен високочастотний динамік отримує 20 Вт від своїх власних окремих схем підсилювача.Максимальний вихідний сигнал становить 109 дБ на відстані 1 метр від стереопари, а частотна характеристика - від 50 Гц до 25 кГц з розширенням низьких частот до 46 Гц при гучності 35 відсотків.
Одна цікава функція – динамічний еквалайзер низьких частот, який зазвичай зустрічається лише у AV-ресиверах. По суті, рівень низьких частот по відношенню до всього спектру змінюється в залежності від встановленого вами загального рівня - чим нижчий загальний рівень, тим сильніше посилюються баси, щоб пристосуватися до того, як людський слух сприймає різні частоти на різних рівнях. Цю функцію можна вимкнути за допомогою ІК-пульта дистанційного керування, що додається.
Бездротова акустична система Klipsch The Fives має широкий спектр роз'ємів, тому ви можете централізувати всі джерела без необхідності використання зовнішнього підсилювача або ЦАП. Всі ці роз'єми розташовані на задній панелі правої колонки. Вони включають лінійний вхід RCA, який можна переключити на вхід фонокоректора для підключення програвача без попереднього посилення. Заземлення доступне для усунення небажаного шуму заземлення. Динамік Klipsch The Fives має вхід міні-джек 3,5 мм. Більше того, Klipsch The Fives призначений не тільки для відтворення музики, але і для відтворення саундтреків до фільмів. Для цього він має вхід HDMI ARC. Однак телевізор має бути сумісним із HDMI ARC, а аудіопотік повинен передаватися у форматі PCM. Для телевізорів, несумісних із HDMI ARC, динамік оснащений оптичним цифровим входом.Крім аналогових і цифрових входів, динамік Klipsch The Fives також має вбудований USB-ЦАП, так що ви можете підключити комп'ютер. ЦАП підтримує переважну більшість аудіоформатів, включаючи WAV, WMA, MP3 та FLAC до 24 біт/192 кГц. Він працює асинхронно, що означає, що він використовує свій власний годинник для повного обходу звукової схеми комп'ютера. Це забезпечує більш точне декодування та знижує джиттер. З Mac динамік Klipsch The Fives можна використовувати як USB-ЦАП, як тільки він буде підключений до комп'ютера. Однак для ПК з Windows необхідно завантажити певні драйвери з веб-сайту Klipsch.

У верхній частині основного динаміка є дві ручки з накаткою, причому лише частина кожної виступає над поверхнею. Одна вибирає джерело, а інша регулює гучність. Поруч із ручкою вибору джерела розташовані шість білих світлодіодних індикаторів. Крім ідентифікації вибраного джерела, світлодіоди також показують гучність під час її зміни. Крім того, світлодіод вибраного джерела блимає двічі, коли ви вимкнете Dynamic Bass EQ, і один раз, коли ви його увімкнете.

Ви також можете керувати Klipsch The Fives за допомогою пульта дистанційного керування, що додається. Поряд з кнопкою включення/вимкнення, він має кнопку відтворення/паузи, збільшення/зменшення гучності, збільшення/зменшення гучності сабвуфера, відключення звуку та спеціальних кнопок вибору джерела, а також кнопку Sub Reset, яка скидає рівень сабвуфера до потрібного. номінальне значення, а також включення та вимкнення Dynamic Bass EQ.
Безкоштовна програма Klipsch Connect для iOS та Android пропонує ще один варіант управління деякими продуктами компанії, включаючи Klipsch The Fives. Але поточна версія забезпечує лише процедуру налаштування, оновлення прошивки та реєстрацію продукту. Додаток пропонує короткий посібник з відео, яке в основному являє собою розширену версію друкованого посібника.
Klipsch The Fives оснащений приймачем Bluetooth 5.0, що дозволяє передавати музику зі смартфона, планшета, DAP або навіть комп'ютера.Дальність передачі становить близько 10 метрів, що дає користувачеві достатньо гнучкості, дозволяючи вільно переміщатися з кімнати до кімнати зі смартфоном у кишені без переривання музики. Однак ресівер сумісний лише з кодеком SBC. Хоча останній забезпечує підтримку всіх пристроїв Bluetooth, швидкість передачі обмежена 320 кбіт, чого недостатньо для прослуховування музики Hi-Res. Незважаючи на це, ми виявили, що звук через Bluetooth був чітким і докладним, щоб користуватися музичними онлайн-сервісами, такими як Deezer і Spotify.

Характеристики активної поличної акустики Klipsch The Fives

  • Динаміки: 1 твітер з титановим куполом, діаметр 1 дюйм (25,4 мм), рупор Tractrix, 1 х низькочастотний динамік, діаметр 5½ дюйма (11,43 см)
  • Частотний діапазон: від 50 Гц до 25 кГц
  • Чутливість: 109 дБ
  • Потужність RMS: 160 Вт (2 x 80 Вт - низькі: 60 Вт/високі: 20 Вт)
  • Пікова потужність: 320 Вт
  • Bluetooth 5.0, радіус дії прибл. 10м
  • Додатковий вхід: міні-джек 3,5 мм
  • Лінійний / фонокоректорний вхід, що перемикається (з попереднім посиленням): 2 x RCA
  • Аудіо USB-порт (тип B)
  • Оптичний цифровий аудіовхід
  • HDMI ARC
  • Розміри (Ш x В x Г): 165 x 305,5 x 240 мм
  • Вага правого динаміка: 5,05 кг
  • Вага лівого динаміка: 4,85 кг

30 інших товарів в цій категорії: