Бездротова акустика

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Бездротова Hi-Fi акустика B&W Formation Duo

Новий товар

Дизайнерская акустическая система серии Formation с мультирум-функционалом, динамики 165 мм НЧ, 25 мм ВЧ, Ethernet, Wi-Fi (2,4 ГГц/5 ГГц), Bluetooth 4.1, AirPlay, габариты 197х395х305 мм, вес 10,6 кг.

Детальніше

204 240 грн

Quick buy

Quick buy

Бездротова Hi-Fi акустика B&W Formation Duo

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

У кожній колонці Bowers & Wilkins Formation Duo використовується підсилювач на 125 Вт, Duo можуть відтворювати діапазон від 25 Гц до 33 кГц. З роз'ємів є лише Ethernet та сервісний USB. Акустика, як і всі пристрої лінійки Formation, може обробляти сигнал, що надходить по фірмовому бездротовому протоколу, як до 24 біт/96 кГц. Крім того, на борту Duo є Wi-Fi, AirPlay 2, Spotify Connect, Roon і Bluetooth (з підтримкою aptX HD).
Модель Bowers & Wilkins Formation Duo здатна передати найтонші нюанси музичного твору. Такі можливості забезпечує новий твітер складної конструкції із твердою карбоновою купольною мембраною. Випромінювач поміщений в обтічний корпус-футляр, що нагадує форму кулі і закріплений на верхній панелі колонки. Такий мініатюрний корпус, виготовлений з алюмінію, важить трохи більше одного кілограма і має чудову акустичну інертність. Частота першого резонансу твітера зміщена до позначки 47 кГц. Завдяки високим технічним характеристикам та широкій смузі пропускання такий динамік здатний легко впоратися з відтворенням вимогливих аудіо-форматів високої роздільної здатності. Компанія Bowers & Wilkins вказує на те, що даний випромінювач значно перевершує за своїми показниками раніше використовувані твітери з подвійними алюмінієвими банями.
Басовий динамік Bowers & Wilkins Formation Duo має новий шестидюймовий дифузор Continuum, закріплений на широкому еластичному підвісі, з фазовирівнювальним ковпачком у центрі.Басовик навантажений на фірмовий фазоінвертор Flowport з низьким рівнем акустичних шумів, вихідний отвір якого виведено на задню панель. При розмірах 395х197х305 мм стовпчики Formation Duo важать 10,6 кг. Ця модель - єдина в лінійці Formation, доступна не тільки в чорному, а й у білому кольорі. Опціонально доступні фірмові підставки для підлоги.
Всі моделі Formation працюють під керуванням фірмової програми і можуть бути об'єднані в систему мультирум з передачею сигналу бездротовому вигляді з якістю 24 біта / 96 кГц.
Серія акустики Formation побудована на базі стрімінгової технології MESH, в якій пристрої обмінюються даними із сервером та зовнішнім світом через приймач 2,4 ГГц (або провідні з'єднання), а також використовуються передавачі та приймачів 5 ГГц для зв'язку колонок один з одним. Це знижує навантаження на існуючу Wi-Fi або кабельну мережу та значно спрощує життя вашому домашньому роутеру. З іншого боку, відсутність затримок сигналу у разі має значення. Так як кожна колонка Duo є самостійними бездротовим пристроєм, швидкість передачі інформації між ними повинна бути максимальною, і забезпечити це може лише виділене мережне з'єднання.
Колонки Bowers & Wilkins Formation Duo є інтригуючим поєднанням вже знайомого і чогось нового. Вони використовуються фірмові динаміки, які по праву вважаються предметом гордості Bowers & Wilkins. Твітер з 25-міліметровим карбоновим куполом (такий, як у колонках серії 700) знаходиться у власному боксі у верхній частині корпусу.З ним у парі працює 165-мм басовик з дифузором Continuum, з характерним сріблястим плетінням та засекреченою конструкцією. На відміну від більшості аналогічних акустичних систем Formation Duo виконані в закритому корпусі. Це гарне рішення, так як вибір місця для колонок в кімнаті істотно спрощується через відсутність фазоінвертора, здатного іноді поводитись непередбачувано.
Корпус колонок Bowers & Wilkins Formation Duo також трохи відрізняється від звичних Bowers & Wilkins. Він виготовлений на основі поліпропілену, до складу якого входить волокно деревне, а не скловолокно. За словами Bowers & Wilkins, це забезпечує кращі характеристики, що демпфують, ніж у більш традиційних матеріалів. На відміну від більшості колонок корпус Duo складається з двох секцій. Вони з'єднані з використанням демпфуючого матеріалу, який додатково гасить резонанси динаміків.
Bowers & Wilkins Formation Duo оснащена модулем, у якому знаходяться пара підсилювачів класу D потужністю 125 Вт та секція для бездротового мережного підключення. Кожна колонка Duo має Ethernet-роз'єм та гніздо для мережевого електричного кабелю. Останнє є ще одним грамотним рішенням Bowers & Wilkins, тому що дозволяє використовувати кабелі будь-якої необхідної довжини для підключення. Додаткових входів тут немає, проте Formation Duo оснащені Airplay і aptX HD Bluetooth. Якщо ви хочете розширити можливості підключення до мережі, то можете використовувати платформу Roon, а якщо ви хочете підключити додаткові зовнішні джерела, вам потрібно придбати зовнішній блок Audio з аналоговим і оптичним входами. Спеціальні підставки також продаються окремо.
Таким чином, при покупці Bowers & Wilkins Formation Duo вам не доведеться платити за те, що вам не потрібно. У той самий час це, що ціна акустики під час розширення системи з їхньої основі зросте дуже істотно. Вам доведеться заплатити за Roon і витратитися на залізо для її запуску. Блок Audio і стійки додадуть до ціни Formation Duo ще 40 відсотків. І в результаті ви отримаєте комплект вартістю понад $6000 - ціна в США.
Проте колонки коштують цих грошей. Duo - це класний зразок промислового дизайну, який не надто ефектний, але явно демонструє майстерність інженерів і дизайнерів і безумовно виділяється на тлі конкурентів. Колонки зроблені дуже якісно, ​​хоч і не мають зовнішньої кидкості деяких інших подібних моделей.Formation Duo відмінно впишуться в інтер'єр і швидше сховаються в ньому, ніж помітні. Втім, деякі елементи їхнього декору справді прекрасні. Це металеві грати і маленькі логотипи Formation, що світяться, які виглядають дуже стильно. У той же час блок Audio виглядає простіше - непогано, але все-таки трохи легковажно для влаштування такої вартості.
Не менш важливим є те, що налаштування системи дуже проста. Програма Formation має обмежений функціонал, але процес початкової настройки дуже легкий. За той час, що вони були на тесті, колонки та блок Audio поводилися виключно стабільно. Duo дійсно можна один раз налаштувати та забути – робота пари колонок та блоку Audio перестає вас хвилювати вже хвилин через 10 після початку використання. Я впевнений, що комусь вдасться їх таки «підвісити», але не думаю, щоб це відбувалося надто часто.
Bowers & Wilkins Formation Duo мають максимальну роздільну здатність сигналу 24 біт /96 кГц, а дані з вищими параметрами конвертуються за допомогою Roon. Так що якщо у вас є велика колекція музики у форматі DSD, акустика Formation Duo може виявитися не найкращим вибором. Але в тому сегменті ринку, де представлені дані колонки, відтворення 24 біт/96 кГц цілком достатньо. Зізнаюся, що я накопичив безліч файлів у різних форматах, але з музики, яку я вибрав для прослуховування, лише один альбом мав більш високу частоту дискретизації, ніж підтримує Duo.
Акустика формує справді вражаючу звукову сцену.При цьому самі Duo у ній практично не локалізуються і дають напрочуд широку та достовірну стереокартину, яка розташовується не лише між колонками, а й за ними. Так само, як і у випадку з 705 S2, перехід між ВЧ та НЧ-динаміками зовсім непомітний, і я навіть не можу уявити, що хтось слухатиме ці колонки не заради задоволення, а з метою критичної оцінки якості їхнього звучання.
Насправді, багато в чому Bowers & Wilkins Formation Duo не видають свою високотехнологічну начинку. Ви не помітите впливу DSP на їхнє звучання, і навіть деякі, характерні для активної акустики нюанси, тут практично відсутні. Ви просто насолоджуєтеся чудовим звуком, характерним для акустики Bowers & Wilkins високого класу. Крім того, для цього вам навіть не доведеться збирати систему.
Ця легкість у використанні відноситься і до Audio. Прослуховування програвача вінілу в даній системі, очевидно, може викликати роздратування деяких аудіофілів. Дійсно, тут аналоговий сигнал перетворюється на цифровий, щоб його можна було передати на акустику, а потім назад а аналог. Проте втрати в звуку виявилися напрочуд невеликими. Звучання програвача вінілу зберігає свій характер, небажаний шум відсутній, і все працює саме так, як ви очікуєте. Те саме стосується звучання при підключенні телевізора через оптичний вхід. Візуально я не зміг помітити навіть найменшої розсинхронізації відео та аудіо під час перегляду програм. У той самий час баси стали дуже глибокими, а звукова картина широкою. Bowers & Wilkins Formation Duo є чудовим вибором для перегляду ТБ, якщо вам це потрібно.

Характеристики бездротової акустики B&W Formation Duo

  • Тип АС активна бездротова АС класу Hi-Fi
  • Кількість динаміків 2
  • Тип корпусу закритий
  • Динаміки 25 мм твітер із карбоновим куполом, 165 мм СЧ/НЧ-драйвер із дифузором Continuum
  • Вбудовані підсилювачі цифрові, клас D, 2 шт.: по 125 Вт для твітера та мідвуфера
  • DSP-процесор є
  • Динамічна еквалізація (Dynamic EQ) є
  • Діапазон частот 25 Гц – 33 кГц
  • Wi-Fi є
  • Bluetooth-модуль версія 4.1 підтримує кодеки aptX HD, SBC, AAC
  • Підтримувані онлайн-сервіси Spotify Connect
  • Підтримка Roon Roon Ready
  • Підтримка AirPlay/AirPlay 2 так
  • Підтримка бездротової мультирум-мережі з технологією Formation так
  • Управління за допомогою програми Bowers& Wilkins Home, встановлюється на смартфони/планшети з iOS або Android
  • Входи LAN-інтерфейс (Ethernet), USB-порт (для обслуговування)
  • Блок живлення вбудований
  • Потужність щонайменше 6 Вт («сплячий» режим)
  • Габарити (ШхВхГ) 197х395х305 мм
  • Вага 10,6 кг



26 інших товарів в цій категорії: