Підсилювачі потужності

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Primare A35.2

Новий товар

Стереопідсилювач. 2 x 200 Вт 8 Ом UFPD 2. Можливість підключення до 800 Вт 8 Ом. Збалансовані входи.

Детальніше

3 449,35$

Quick buy

Quick buy

Primare A35.2

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Primare A35.2 - стереофонічний підсилювач потужністю 2 х 200 Вт, виконаний з використанням фірмових надшвидких джерел живлення за технологією UFPD. Він забезпечує високу вихідну потужність за вкрай низького рівня спотворень і ідеально узгоджується з аудіофільським передпідсилювачем Primare PRE35 та іншими моделями передпідсилювачів, а також багатоканальними аудіопроцесорами. Блоки живлення UFPD вирізняються мінімальним часом реагування на піки, завдяки чому досягається природне, чисте, швидке і прозоре звучання в розширеному діапазоні частот, з чудовим запасом по перевантаженню. В екологічному аспекті A35.2 значно перевершує традиційні конструкції класу А/В - він істотно перевершує їх за ККД і не виділяє надлишкового тепла.

Primare A35.2 складається з двох дискретних підсилювачів, виконаних за технологією UFPD і розміщених у масивному корпусі зі сталі та спеціального сплаву, що забезпечує міцність, жорсткість, екранування і демпфірування вібрацій від зовнішніх джерел. Кожен канал оснащений несиметричним (RCA) і симетричним (XLR) входами, позолоченими акустичними вихідними роз'ємами, а також релейними входами і портом RS-232. Primare A35.2 легко перемикається в мостовий режим, після чого забезпечує один повністю симетричний монофонічний канал потужністю 800 Вт при навантаженні 8 Ом.

Під час симетричного передавання сигналу використовуються дві ідентичні сигнальні лінії для передавання одного й того самого сигналу з протилежною фазою. Будь-який шум, присутній на обох лініях, присутній у рівній кількості і з однаковою фазою. Диференціальна схема, що приймає, зберігає сигнали, які перебувають у протифазі (музику), і пригнічує сигнали із загальною фазою (шум), залишаючи тільки чистий оригінальний сигнал.

Завдяки цьому симетричні схеми набагато краще захищені від зовнішніх наведень. Усі перемикання між мостовим і стереофонічним режимами, і RCA/XLR входами здійснюються за допомогою високоякісних сигнальних реле. Каскад попереднього посилення Primare A35.2 виконано на базі операційних підсилювачів Burr-Brown OPA2134 і Analogue Devices AD8512 з постійним коефіцієнтом посилення 30 дБ (несиметрія) і 24 дБ (симетрія) і стабілізуючим імпедансом 15 кОм у мостовій або стереофонічній конфігурації.

На задній панелі є всі входи, належні апарату такого класу. Передбачено підключення по несиметричній і балансній шині, а також можливість працювати в складі багатокімнатної системи управління (є порт RS-232C). Вхід/вихід релейного сигналу 12 В дає змогу вмикати/вимикати цей підсилювач одночасно з вмиканням/вимиканням джерела (наприклад, медіаплеєра).

Підсилювач двоканальний, але може працювати і як моноблок з багаторазово збільшеною (1х800 Вт замість 2х200 Вт) потужністю - у мостовому режимі. Режим цей реалізується за допомогою перемикача Bridge (розташований у самому центрі тилової панелі, поруч із тумблером вибору несиметричного або балансного входу). При цьому вхідний сигнал подається тільки на гнізда лівого каналу, а вихідний знімається з плюсової клеми правого каналу і мінусової - лівого (акустичні клеми, що залишилися, закорочуються спеціальною перемичкою, наявною в комплекті підсилювача).

У зв'язку з такими серйозними перепадами навантаження вихідний каскад підсилювача класу D перестає працювати стабільно. Для протидії цьому в модуль UFPD вводиться зворотний зв'язок у всьому діапазоні робочих частот, а його глибина регулюється залежно від імпедансу АС. Інженери Primare стверджують, що таке рішення дає змогу підсилювачу з однаковою стабільністю відпрацьовувати сигнали будь-якої частоти і з дуже крутими фронтами, а також пригнічувати резонанси вихідного фільтра, тим самим кардинально зменшуючи спотворення.

Оскільки модуль UFPD працює в класі D, коефіцієнт його корисної дії дуже високий - понад 90% (на тепло перетворюється менш ніж десята частка енергії, що підводиться від блока живлення). У зв'язку з цим радіатори стають непотрібними, а підсилювальний тракт вдається розмістити на зовсім невеликій платі. Зате підвищені вимоги пред'являються до блока живлення. Зокрема, він повинен поглинати надлишки енергії, що виникають під час зростання імпедансу навантаження, а за необхідності, навпаки, збільшувати віддачу. Це призводить до ускладнення його схеми, а також - збільшення кількості накопичувальних і допоміжних конденсаторів, що і простежується в конструкції відповідної плати підсилювача.

Характеристики підсилювача потужності Primare A35.2

  • Вихідна потужність (8 Ом; 0,1 % КНІ): режим стерео - 2х200 Вт; мостовий режим - 1х800 Вт
  • Входи аналогового сигналу: несиметричний 2хRCA, балансний 2хXLR
  • Службові порти: вхід/вихід релейного сигналу 12 В 2х3,5 мм, порт RS-232C
  • Діапазон робочих частот (-0,5 дБ): 20 Гц - 20 кГц
  • Співвідношення сигнал/шум (20 Гц - 20 кГц, незважений): 105 дБ
  • КНІ (стереорежим): 1 кГц, 100 Вт, 8 Ом - 0,005%20 Гц - 20 кГц, 10 Вт, 8 Ом - 0,02%
  • Споживання/Standby: 500 Вт/0,4 Вт
  • Модуль підсилювача: Primare UFPD 2
  • Джерело живлення: Primare APFC
  • Габарити: 430x400x145
  • Маса: 11,7 кг

30 інших товарів в цій категорії: