Кабелі готові

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Nordost Purple Flare 2.5M Збільшити для перегляду

Nordost Purple Flare 2.5M

Новий товар

Кабель для підключення акустичних систем, 14 провідників 26 AWG з посрібленої міді, тефлонова ізоляція, довжина 2,5 метра

Детальніше

670,00$

Quick buy

Quick buy

Nordost Purple Flare 2.5M

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Характеристики

Довжина кабелю (м) 2,5
Січення кабелю 2x2,5 мм²

Інформація

Кабель Purple Flare посідає третю позицію в популярній акустичній серії Leif, яка є наступною сходинкою в розвитку концепції широко відомої фірмової лінійки Flatline.

У цій моделі яскраво-фіолетового кольору використовується оригінальне і водночас досить просте технічне рішення. Її чотирнадцять одножильних провідників укладено паралельно, являючи собою плоску стрічку. Як діелектрик застосовується стійкий до високих температур екструдований фторетиленпропілен (FEP), який багато в чому нагадує тефлон (PTFE), але дещо відрізняється від нього поліпшеними властивостями. Така конструкція дає змогу отримати нижчий опір, індуктивність і ємність, оскільки провідники трохи віддалені один від одного і не контактують так тісно, як, наприклад, у звичайному акустичному кабелі. Водночас значно послаблюється діелектричний ефект, який полягає в негативному впливі ізолюючої оболонки на сигнал, що проходить, що виражається у втратах і спотвореннях. У підсумку фірмова технологія дає змогу значно підвищити динаміку і виразність звучання, а також зробити його більш музичним, легким і об'ємним. У процесі виробництва використовується новітнє обладнання, завдяки якому витримуються оптимальні показники розмірів кабелю, визначається максимально ефективна відстань між провідниками і товщина діелектричного шару.

Кожен з 14 провідників має калібр 26 AWG (площа перетину: 0,14 мм2). Як матеріал використовується безкиснева мідь високого ступеня очищення (99.9999 OFC) зі срібним покриттям. Для комутації можуть застосовуватися лопатки або банани типу Z-plug, що являють собою порожнисті стрижні, виготовлені зі сплаву міді та берилію. Слід додати, що це досить гнучкий кабель, радіус вигину якого становить 10 мм. А плоска конструкція Purple Flare дає змогу легко приховати його під час інсталяції.

До лінійки Purple Flare входить також міжблочник і мережевий дріт. Для отримання оптимального результату логічним кроком стане об'єднання цих кабелів в одній системі. Модель має високу швидкість передачі сигналу і дає змогу отримати в міру динамічний, прозорий і детальний саунд з досить глибоким басом, відкритими СЧ і злегка акцентованими високими частотами.

Характеристики акустичного кабелю Nordost Purple Flare 2.5M

  • Тип зовнішньої діелектричної ізоляції екструдований фторетиленпропілен (FEP)
  • Конструкція плоска, 14 одножильних провідників з овальним профілем покладені паралельно і покриті FEP-ізоляцією
  • Калібр (загальний перетин) 14 AWG
  • Матеріал провідника посріблена безкиснева мідь (99.9999 OFC)
  • Ємність 9,25 пФ/фут
  • Індуктивність 0,17 мкГн/фут
  • Швидкість поширення сигналу 95% від швидкості світла
  • Конектори лопатки або банани (Z-plug, виготовлені зі сплаву міді та берилію)



30 інших товарів в цій категорії: