Кабелі готові

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Chord EpicXL speaker cable 3M

Новий товар

Акустичний кабель, серія: Epic, багатожильний, екранований, провідник: посріблена мідь, роз'єми: ChordOhmic Banana - Banana, довжина 3 метри,.

Детальніше

1 560,00$

Quick buy

Quick buy

Chord EpicXL speaker cable 3M

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Характеристики

Довжина кабелю (м) 3
Січення кабелю 2x4,0 мм²

Інформація

Epic XL Speaker Cable являє собою виту пару з двох незалежних з'єднувачів, кінці яких зафіксовано в спеціальному алюмінієвому тримачі, виготовленому на верстаті з прецизійною точністю. Тримач із логотипом виробника забезпечує надійне утримання з'єднувачів у потрібному положенні, зменшуючи механічне навантаження на штекер, встановлений у гнізді акустичної системи.

Провідник кожного з'єднувача в кабелі складається з 19 жил, виготовлених з безкисневої міді високого ступеня очищення і покритих тонким шаром срібла для стабілізації електро-хімічних характеристик. Перетин провідників становить 12 AWG. Ізоляцію провідників виготовлено з високотехнологічного тефлону, який, на думку фахівців компанії, якнайкраще поєднується з посрібленою міддю і має чудові діелектричні параметри.

З'єднувачі оснащені роздільним екрануванням прямого і зворотного дроту, один шар якого являє собою щільне обплетення, а інший - фольгу. Між шарами екрану використовується діелектричний прошарок із ПВХ; цей самий ізоляційний матеріал використовується і як зовнішня оболонка. Зовнішній діаметр кожного з'єднувача становить 7,3 мм, що, в поєднанні з хорошою гнучкістю, робить Epic XL Speaker Cable зручним для прокладання і розміщення за задніми панелями акустичних систем. Прозора зовнішня оболонка дає змогу оцінити якість виготовлення кабелю. Поставляється тільки зі встановленими на заводі посрібленими роз'ємами ChordOhmic.

Характеристики акустичного кабелю Chord EpicXL speaker cable 3M

  • Довжина, м 3
  • Перетин провідника, мм2 4 Х 12 AWG
  • Матеріал провідника Посріблена мідь
  • Матеріал діелектрика Тефлон (PTFE)
  • Матеріал екрана Фольга високої щільності Фольга високої щільності
  • Тип роз'єму ChordOhmic Banana - Banana



30 інших товарів в цій категорії: