Вбудована акустика

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Monitor Audio WSS430

Новий товар

Вбудована акустична система високого класу з трьома C-CAM драйверами 3" і стрічковим твітером, імпеданс 8 Ом, чутливість 87 дБ, частотний діапазон (- 6 дБ): 70 Гц - 50000 Гц, габарити 141x385x54 мм, вага 1,1 кг.

Ціна вказана за 1 шт.

Детальніше

761,53$

Quick buy

Quick buy

Monitor Audio WSS430

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Модель Monitor Audio WSS430 стоїть на чолі серії вбудованих акустичних систем Super Slim і використовує деякі технології, задіяні в топовій High End лінійці Platinum II.

Флагман має вузький неглибокий корпус, виконаний з ABS-пластика з мінеральним наповнювачем. Для монтажу даної АС досить мати нішу глибиною всього в п'ять сантиметрів, тобто Monitor Audio WSS430 можна вбудувати фактично в будь-яку стіну без побоювання пошкодження електричних кабелів, які проходять в ній, або водопровідних труб. Спікер встановлюється як вертикально, так і горизонтально, що зручно під час побудови багатоканальних аудіосистем, у яких цю колонку можна використовувати як для озвучування фронтальних/тилових каналів, так і в ролі гучномовця центрального каналу. Корпус оснащений патентованими пружинними затискачами Tri-Grip Dog, які дають змогу швидко закріпити модель у ніші.

Акустична система оснащена трьома 3-дюймовими СЧ/НЧ-драйверами, мембрани яких виготовлено з легкого фірмового C-CAM-матеріалу, що являє собою сплав магнію та алюмінію з керамічним покриттям. Цілісні увігнуті дифузори не мають пилозахисних ковпачків, фазових куль і нагадують чаші, що зроблено спеціально з метою підвищення їхньої жорсткості та мінімізації спотворень. У драйверах встановлено неодимові магніти і великі звукові котушки, завдяки чому вони гарантують низькі спотворення і дають змогу підводити досить високу потужність. Ще одна особливість Monitor Audio WSS430 полягає в застосуванні стрічкового твітера MPD, запозиченого у серії Platinum II. Тут використовується надтонка гофрована мембрана-стрічка Micro Pleated Diaphragm, що має миттєвий відгук, зводить до нуля спотворення і дає змогу підняти ВЧ-діапазон до 50 кГц. Тобто така колонка повністю готова для роботи з Hi-Res-аудіо. Твітер MPD може повертатися на 90 градусів з метою забезпечення оптимальної дисперсії при різних положеннях АС.

Флагман Monitor Audio WSS430 оснащується сітчастим грилем з дуже вузькою рамкою, який приєднується до його лицьової панелі за допомогою потужних рідкоземельних магнітів. Є можливість фарбування гриля, що важливо для дотримання загальної колірної гами інтер'єру приміщення. Тильна частина акустичної системи закрита кожухом, який запобігає потраплянню пилу на динаміки і деталі кросовера.

У фільтрах кросовера встановлені комплектуючі високого класу, що пройшли ретельний відбір, а швидко підключити акустичний кабель до АС допомагають пружинні клеми з позолоченими контактними поверхнями.

Характеристики вбудованої акустики Monitor Audio WSS430

Число смуг 2

Кількість динаміків 4

Матеріал корпусу ABS-пластик з мінеральним наповнювачем

Твітер стрічковий MPD, з надтонкою гофрованою мембраною-стрічкою, поворотний

СЧ/НЧ-випромінювачі 3 х 3" мідвуфера з увігнутими чашоподібними дифузорами з C-CAM-матеріалу і неодимовими магнітними системами

Діапазон частот 70 Гц - 50 кГц (- 6 дБ)

Чутливість 87 дБ (1 Вт/1 м)

Номінальний імпеданс 8 Ом

Максимальний рівень звукового тиску 106,5 дБ

Потужність 75 Вт (120 Вт при встановленні кросовера на 100 Гц/12 дБ/окт.)

Рекомендована потужність підсилювача 10-120 Вт

Рекомендація щодо налаштування кросовера при використанні AV-ресивера/процесора 100 Гц, 12 дБ/окт. (оптимальне значення: 24 дБ/окт.)

Вхідні роз'єми позолочені пружинні клеми

Гриль сталевий, знімний, з вузькою рамкою, магнітне кріплення (рідкоземельний магніт), можливе фарбування гриля

Габарити (ШхВхГ) 141x385x54 мм (з урахуванням гриля)

Розміри монтажної ніші (ШхВхГ) 101х346х50 мм

Кронштейн WB3

Вага 1,1 кг

30 інших товарів в цій категорії: