Попередні підсилювачі

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Primare PRE35 Prisma

Новий товар

PRE35 Prisma поєднує в собі цифро-аналоговий перетворювач DM35 і модулі мережевого програвача SM35 Prisma на платформі повністю збалансованого передпідсилювача PRE35, створюючи надзвичайно універсальний центр управління системою.

Детальніше

189 714 грн

Quick buy

Quick buy

Primare PRE35 Prisma

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Дизайн, елементи управління і OLED-дисплей моделі Primare PRE35 запозичені у підсилювача Primare I35. Апарат отримав міцний корпус зі сталевого сплаву, встановлений на три ніжки. Фронтальна панель висунута вперед і має мінімалістський дизайн. Ручка гучності розташована в її лівій частині і дає змогу регулювати баланс після ввімкнення відповідної кнопки на пульті ДК. Праворуч розташований селектор входів. Між ними розміщені кнопки "standby", меню і навігації, а також універсальний дисплей з великими символами і регульованою яскравістю, який можна вимкнути.

Пристрій має два балансних входи і один вихід (на роз'ємах XLR), чотири входи і два виходи RCA, вихід для записуючого пристрою, а також гнізда для ІЧ-репітера, TRIG OUT, RF і порт RS232. За допомогою настановного меню можна перейменувати входи, відключити їх, зменшити для кожного з них гучність. У Primare PRE35 опціонально вбудовується медіамодуль із ЦАПом AKM AK4497, 32-біт/768 кГц, DSD 256/11.2 мГц на борту.

Модель Primare PRE35 бажано використовувати з рідним підсилювачем потужності A35.2 і CD-плеєром CD35. Їх можна з'єднати між собою за допомогою релейних кабелів і гнізд trig in/trig out, отримавши збалансовану High End систему.

Усі шляхи проходження сигналу в передпідсилювачі максимально скорочені. Перетворення небалансних сигналів з входів RCA на балансні здійснює блок з "операційниками" Burr-Brown OPA2134. Модель має чотири однотактні симетричні підсилювальні модулі, відокремлені один від одного. У конструкції використано добірні компоненти: польові транзистори на основі МОП-структур, MELF-резистори, конденсатори з поліпропілену. Регулювання гучності, балансу і вибір джерела відбуваються виключно в аналоговій формі.

У сплячому режимі Primare PRE35 споживає всього 0,2 Вт завдяки імпульсному блоку живлення. У робочому режимі вмикається лінійний БЖ з трансформатором R-Core і електролітами загальною ємністю 25000 мкФ. У ньому застосовано дискретну надшвидку схему регулювання вольтажу з потужними транзисторами, що знижує показники спотворень і підвищує співвідношення сигнал/шум.

Ця плата оснащена трьома цифровими входами - ізохронним USB-B (16-24 біти/44,1-96 кГц), TOSLINK (16-24 біти/44,1-192 кГц) і SPDIF (16-24 біти/44,1-192 кГц) - і дає змогу направляти на підсилювач потокові аудіофайли з комп'ютера.

USB-хаб обслуговує чіпсет, що підтримує приймання даних із частотою дискретизації PCM до 768 кГц/32 біт і DSD 11,2 МГц за входом USB Type B (на вході типу A для флешок і змінних вінчестерів, щоправда, забезпечується зчитування аудіофайлів лише до 192 кГц). А саме перетворення покладено на AK4497, один із найпередовіших і найдорожчих чипів у лінійці Asachi Kasei.

Звучання аудіофайлів Hi-Res найвищої якості (як з комп'ютера, так і з USB-флешки) стало справжнім одкровенням. ЦАП, побудований на новітній японській мікросхемі, творив якісь дива, витягаючи із записів не тільки всі мікродинамічні нюанси, а й наділяючи їх новим змістом. Ясність основних музичних образів і впізнаваність усіх супутніх фонових складових вийшла з AK4497 на якийсь принципово новий порядок відкритості та щирості. Особливо відзначимо, що ця "добавка роздільної здатності" проявлялася на фонограмах будь-яких жанрів - цікаво і захоплююче зазвучали навіть найпересічніші або не надто добре зведені записи

Технологія Prisma використовує можливості потокового відтворення платформи Google Chromecast з передачею звуку в домашній мережі по дротовому інтерфейсу Ethernet або в бездротовий спосіб через Wi-Fi і Bluetooth, даючи змогу стрімінгу музики з різноманітних домашніх джерел і сотень сервісів з мережі інтернет. Керування системою здійснюється за допомогою нового мобільного застосунку Prisma App, який контролює всю апаратуру та софт.

Модулі Prisma мають дві антени для бездротового зв'язку, порти Ethernet і USB-порт А-типу. Підтримуватимуться музичні формати WAV, LPCM, AIFF, FLAC, ALAC, MP3, MP4 (AAC), WMA, OGG, записи з високою роздільною здатністю до 24 біт/192 кГц і DSD. До речі, відтворення формату DSD - абсолютно нова функція в компонентах Primare, яка ніколи не зустрічалася в попередніх моделях.

Стрімінг - це передача потокового медіа мережею від служби провайдера до споживача. Стрімінг став дуже затребуваним завдяки величезній кількості користувачів інтернету, постійному приросту пропускної спроможності мережі та збільшеній продуктивності мобільних пристроїв. Фахівці вважають, що в майбутньому саме ця технологія витіснить і оптичні диски, і медіа-бібліотеки на особистих накопичувачах. Уся інформація чекатиме свого споживача в хмарних сховищах, влаштованих на віддалених серверах. Якщо подивитися на інтернет-радіостанції, то стрімінг чимось схожий на старе добре ефірне радіо, але в багатьох сервісах користувач може замовляти певний медіа-контент у будь-який зручний для нього час. Користувач стрімінгового сервісу економить багато місця на особистих пристроях. Недорога, а часом безкоштовна підписка відкриває доступ до величезного масиву медіа-контенту для будь-яких пристроїв користувача, підключених до глобальної мережі.

Мультирум - ще одна сучасна тенденція і складова частина технологій розумного будинку, що передбачає автоматизацію, контроль, а також відтворення звуку і відео в різних приміщеннях (зонах) будинку або навіть присадибної ділянки. У кожній зоні можна налаштувати свій звук, джерела відтворення, включно з потоковими службами в інтернеті, задати локальні плейлисти. Налаштування можна зробити індивідуальними для кожного користувача. Колись мультирум вимагав дорогого обладнання та зусиль професійних системних інтеграторів для побудови та початкового налаштування системи. Але часи змінюються, інтерес до мультируму призвів до появи простих і дружніх користувачеві рішень.

Але ще хвилиночку терпіння. Щоб отримати повний фарш, слід завантажити мобільний застосунок Primare Prisma і активувати підключення. З пристроями Android робиться це дуже швидко і просто, але є одна маленька особливість - застосунок не оптимізований для невеликих смартфонних екранів, тому його краще встановлювати на планшет. З гаджетами під iOS зв'язок встановлюється при активації відповідних сервісів Chrome в акаунті Google. Для тих, хто з сучасними IT-сервісами давно на "ти" - зовсім нескладно. І, нарешті, під'єднання через Bluetooth: оскільки цей протокол не розглядався як основний (що логічно за таких розвинених мережевих функцій), його налаштування заховані вглиб системного меню.

Характеристики попереднього підсилювача Primare PRE35 Prisma

  • Частотний діапазон, Гц-кГц 20 - 20
  • Співвідношення с/ш, дБ 105
  • Коефіцієнт гармонік, % 0,01
  • Коефіцієнт посилення, дБ 10,5 - 22,5
  • Вхідний імпеданс 30/15 кОм (XLR/RCA)
  • Вихідний імпеданс 100/400 Ом (RCA/XLR)
  • Аудіо ЦАП AKM AK4497, 32-біт/768 кГц, DSD 256/11.2 мГц
  • Звукові формати WAVE, AIFF, FLAC, ALAC, MP3, MP4 (AAC), WMA, OGG, DSD
  • Потокові протоколи Bluetooth, AirPlay, Spotify, Chromecast, Roon, WiSA connectivity, UPnP/DLNA

Входи

  • Coaxial 2 x SPDiF (RCA)
  • Optical 4 x TOSLink
  • Ethernet 1 x Ethernet (RJ45)
  • WiFi WiFi (IEE 802.11 a/b/g/n/ac; 2.4/5GHz), AirPlay
  • Bluetooth Є
  • USB 1 x USB-B, 1 x USB-A
  • Аналогові аудіо 2 х XLR, 3 х RCA
  • Інші RS232, 1 x 3,5 мм тригер, 1 x 3,5 мм IR

Виходи

  • Coaxial 1 x S/PDIF (RCA)
  • Ethernet 1 x Ethernet (RJ45)
  • Аналогові аудіо 2 x RCA, 2 x XLR
  • Інші 1 x 3,5 мм тригер, 1 x 3,5 мм IR
  • Споживана потужність, Вт 37
  • Напруга живлення, В 230
  • Габарити, мм 430 x 420 x 106
  • Вага, кг 11,3

23 інших товарів в цій категорії: