Кабелі оптичні

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Supra Zac Mintos MP-TOSLINK 1M Збільшити для перегляду

Supra Zac Mintos MP-TOSLINK 1M

Новий товар

Оптичний цифровий кабель із роз'ємами Mini-Toslink і Toslink, довжина 1 метр.

Детальніше

2 200 грн

Quick buy

Quick buy

Supra Zac Mintos MP-TOSLINK 1M

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Характеристики

Довжина кабелю (м) 1

Інформація

Цифровий оптичний кабель Supra Zac Mintos виконаний на основі світлопровідного пластику, проте за своїми характеристиками він не поступається кращим моделям зі скловолокна. Цього вдалося досягти завдяки застосуванню цілої низки фірмових конструктивних рішень, об'єднаних у технологію Zero Attenuation Concept, яка і зашифрована в назві цієї моделі (ZAC).

Концепція ZAC передбачає використання пластику підвищеної оптичної чистоти і точне спрямування вхідних світлових імпульсів у середину кабелю. Водночас Supra Zac Mintos має набагато вищу гнучкість і механічну міцність порівняно зі з'єднувачами на базі скловолокна, що в багатьох випадках може виявитися вирішальним фактором на користь його вибору. Крім того, Supra Zac Mintos має високу термостабільність параметрів і його характеристики практично не змінюються протягом усього часу роботи в системі.

Кабель Supra Zac Mintos оснащується роз'ємами TosLink і Mini-Toslink у металевих корпусах, які виготовлено з високим ступенем точності, вони надійно фіксуються в роз'ємах. Спеціальні захисні вставки оберігають кабель від зайвого перегину в місці входу в роз'єм. Висока якість оптоволокна і мінімальний рівень втрат сигналу дає змогу робити провідники великої довжини. Ці з'єднувачі забезпечують дуже високу якість звуку під час використання як у стереосистемах, так і в домашньому кінотеатрі.

Характеристики кабелю оптичного Supra Zac Mintos MP-TOSLINK 1M

  • Роз'єми 1 x Mini-Toslink, 1 x Toslink
  • Діаметр 15 мм
  • Технологія світлопровідний пластик, 3-ступеневе полірування, ZAC
  • Смуга пропускання понад 230 Мб/с



24 інших товарів в цій категорії: