Кабелі міжблочні RCA

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Atlas Equator Integra (2RCA-2RCA) 2 м Збільшити для перегляду

Atlas Equator Integra (2RCA-2RCA) 2 м

Новий товар

Міжблочний кабель RCA, провідник із міді OCC (Ohno Continuous Casting, діелектрик: спінений поліетилен, зовнішній діаметр 8,5 мм).

Детальніше

158,00$

Quick buy

Quick buy

Atlas Equator Integra (2RCA-2RCA) 2 м

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Характеристики

Довжина кабелю (м) 2

Інформація

Міжблочний аналоговий кабель Atlas Equator Integra оснащений роз'ємами RCA і підходить для підключення різноманітної Hi-Fi техніки. За відмінні технічні параметри, надійну конструкцію та дуже вигідне співвідношення якості та ціни Atlas Equator Integra неодноразово перемагав у тестах популярних спеціалізованих AV-видань, перевершуючи найближчих конкурентів.

Кабель Atlas Equator Integra оснащений фірмовими роз'ємами RCA, виготовленими з немагнітного матеріалу. Електричні з'єднання в роз'ємах проводиться методом холодного штампування без використання паяння, що забезпечує надійний контакт, що не погіршується з часом, і механічно міцний. Зовнішній діаметр кабелю Atlas Equator Integra складає 8,5 мм, що з урахуванням гарної гнучкості забезпечує зручну прокладку.

У кабелі використовується високоякісна безкиснева мідь високого ступеня очищення OCC (Ohno Continuous Casting), з якої виготовлено 80-жильний сигнальний провідник. Він захищений двошаровим екраном, що надійно захищає сигнал від будь-яких електричних перешкод, у тому числі і радіочастотних.

Екран є оплеткою з безкисневої міді, і закриває 95 відсотків поверхні з'єднувача.
Діелектрик в кабелі Atlas Equator Integra виготовлений зі спіненого поліетилену, який має стабільні характеристики, що не змінюються з часом, і не чинить хімічного впливу на провідник. Така коаксіальна конструкція забезпечує стабільні параметри з'єднувача по всій довжині, а також невеликі показники власної ємності та індуктивності.Це означає, що Atlas Equator Integra практично не вносить у звучання аудіосистему забарвлення, тобто не має характеру, і дозволяє підключеній апаратурі повною мірою продемонструвати свої можливості.

З'єднувач характеризується нейтральним тональним балансом з глибокими та опрацьованими басами, а також високим ступенем деталізації звуку. Atlas Equator Integra є дуже популярним з'єднувачем серед меломанів, так як добре узгоджується з різною аудіотехнікою.

Характеристики міжблочного кабелю Atlas Equator Integra (2RCA-2RCA) 2 м

  • Тип коаксіальний
  • Провідник OCC (Ohno Continuous Casting)
  • Діелектрик спінений поліетилен
  • Екран двошаровий, OFC оплетка
  • Місткість 53,27 пФ/м
  • Індуктивність 0,4 мкГн/м
  • Опір 0,027 Ом/м
  • Імпеданс 78,25 Ом (1 МГц)
  • Зовнішній діаметр 8,5 мм



30 інших товарів в цій категорії: