AV ресивери

Виробники

Переглянуті товари

Информация

Onkyo TX-RZ50

Новий товар

AV ресивер, 9.2 (7.2.2)-канальний, підтримка: THX Select, IMAX Enhanced, 8K Ultra HD, 3D, HDR10, HLG, Dolby Vision, BT.2020, вихідна потужність: 215 Вт (6 Ом), декодери: Dolby Atmos, DTS:X, Dolby, TrueHD, DTS-HD Master Audio, оброблення відео: HDMI 2.1 (HDCP 2.3), 8K/30p, 4K/120p, VRR, DSC, DeepColor, x.v.Color, оброблення аудіо: 24-біт/192 кГц, FLAC, ALAC, WAV (RIFF), AIFF, DSD256 (DSDIFF/DSF).

Детальніше

1 760,00$

Quick buy

Quick buy

Onkyo TX-RZ50

Send a request to buy this product. We will call you soon.

Loading...

Інформація

Вдихніть нове життя в знайому музику. Надайте нового виміру своїй розважальній системі, в якій ресивер RZ50 M2 на сильнострумових схемах посилення буде по HDMI® передавати на екран відеозображення 8K HDR, оптимізоване для ігор без затримок, а на колонки в конфігурації 5.2.4 - об'ємний звук Dolby Atmos® або DTS:X®. Перейдіть в іншу кімнату, і музика піде за вами завдяки функції розподілу аудіосигналу в трьох зонах і системі SMART AV Receiver™ з голосовим управлінням і простим доступом до потокових сервісів. AV-ресивер працює з системою Sonos і відтворює звук через навушники за двонаправленою бездротовою технологією Bluetooth®. Спираючись на свій 75-річний досвід роботи у сфері Hi-Fi, ми створили оригінальну серію ресиверів RZ із сертифікацією THX® Certified Select та IMAX® Enhanced, функцією корекції акустики приміщення Dirac Live®, які з фантастичною якістю відтворюють музику та бездоганно озвучують фільми та ігри. У цього ресивера є функції, яких немає в інших, наприклад, перемикання стереозвуку з фронтальних АС на висотні для відтворення фонової музики, підвищення розбірливості вокалу / діалогів, передналаштування гучності, порівняння на дисплеї рівнів вхідного і вихідного сигналів для оптимізації звучання.

Відкрийте для себе можливості IMAX® Enhanced
Стандарт IMAX Enhanced використовує технологію DTS:X®, оптимізовану під особливості формату IMAX, з передачею повного динамічного діапазону кінематографічної фонограми IMAX. Режим IMAX забезпечує відтворення контенту lMAX Enhanced відповідно до задуму творців фільму.

Сертифікація THX® Certified Select для відтворення кінематографічного звуку
Оцініть стандартний для комерційних кінотеатрів рівень гучності у себе у вітальні, де відстань від екрана до дивана не перевищує 3,5 м. Перед випуском у продаж сертифікований ресивер має пройти 2000 випробувань у 75 категоріях.

Ласкаво просимо у 8K Ultra HD з новітнім стандартом HDMI®
Функції, визначені у версії HDMI 2.1, дають змогу передавати зображення з роздільною здатністю 8K/60p на сумісний дисплей. Також поліпшуються яскравість, контрастність і колір у форматах HDR10 і HLG, HDR10+ і Dolby Vision™. Усі роз'єми HDMI підтримують технологію захисту медіаконтенту HDCP 2.3, а поліпшений зворотний аудіоканал (eARC) на виході Main забезпечує передачу багатоканального аудіосигналу (включно з Dolby Atmos® або DTS:X) з телевізора на AV-ресивер для декодування та посилення. Функція QMS (Швидке перемикання між джерелами сигналу) зменшує затримку із згасанням екрана під час перемикання HDMI-джерел. Примітка: функції, визначені в специфікації HDMI 2.1, підтримуються на входах HDMI 1-6, виходах Main і Sub/Zone 2 у режимі Sub.

Ігри без затримок
Перетворюйте віртуальні світи за допомогою 3D-звуку та отримуйте перевагу перед суперниками завдяки абсолютно новим HDMI-функціям для геймерів. Технології VRR (Змінна частота оновлення), ALLM (Автоматичний режим низької затримки вхідного сигналу), QFT (Швидке передавання кадрів) дають змогу усунути затримки, заїкання та розриви кадрів для плавного та чуйного ігрового процесу.
Примітка: функції, визначені в специфікації HDMI 2.1, підтримуються на входах HDMI 1-6, виходах Main і Sub/Zone 2 у режимі Sub.

Dolby Atmos і DTS:X
Формати Dolby Atmos і DTS:X забезпечують реалістичне розміщення джерел звуку з перенесенням їх на вашу вітальню, створюючи воістину вражаючі ефекти. Ви належно оціните 3D-звук у 5.2.4-канальній або 7.2.2-канальній системі, а якщо підключити додатковий стереопідсилювач, конфігурацію каналів можна розширити до 7.2.4. Завдяки підтримці форматів Dolby Surround® і DTS® Neural:X ви заново відкриєте для себе фільми, що вже стали класикою. Закладений у ці технології алгоритм аналізує старі саундтреки на наявність просторових міток і створює додаткові канали (апміксинг), формуючи імерсивну тривимірну звукову сцену.

Dolby Atmos Height Virtualizer
Технологія Dolby Atmos Height Virtualizer розширює можливості форматів Dolby® для більш реального занурення в атмосферу сцени. Така система створює віртуальні ефекти об'ємності та висоти при використанні традиційної конфігурації колонок.

Ексклюзивні вдосконалення для чистоти звуку
Плата HDMI має короткі шляхи проходження сигналу і поліпшене заземлення для придушення шумів. Плата у виконанні SoC ізольована від аудіосхем для зниження рівня перешкод. Лінія живлення підвищеної міцності та поліпшене заземлення підсилювачів потужності з використанням мідної шини допомагає знизити рівень шуму в ланцюзі, забезпечуючи щільне, чисте і детальне звучання.

Багатокімнатна платформа SMART AV Receiver™
Інтелектуальний AV-ресивер є серцевиною домашньої розважальної системи. Він дає доступ до контенту стрім-сервісів Amazon Music HD*, Spotify®, TIDAL, Deezer, TuneIn і за допомогою Sonos, Chromecast built-in, AirPlay 2 і DTS Play-Fi® дає змогу відтворювати його в кількох кімнатах одночасно.
* Amazon Music HD підтримується через DTS Play-Fi.

Робота з Sonos
Доповніть цим ресивером свою домашню аудіосистему Sonos, виконавши його сполучення з Sonos Connect або Port*. AV-ресивер під'єднується до екосистеми Sonos, перемикання входів і керування гучністю здійснюється з програми Sonos*.
* Пристрої Sonos Connect і Port можна придбати окремо. Підтримується підключення до 3 пристроїв Sonos. Додаток Sonos доступний безкоштовно для сумісних пристроїв iPad, iPhone і Android в App Store і Google Play Store.

Chromecast built-in™ працює з Ok Google
Транслюйте потокову музику зі смартфона, ноутбука або ПК на ресивер через Chromecast built-in і керуйте відтворенням із застосунків із підтримкою Chromecast з iPhone, iPad, телефона або планшета Android™, Mac, Windows® PC або Chromebook™. Знаходьте музику, відтворюйте і контролюйте її на цих та інших сумісних пристроях за допомогою голосових команд.

Підтримка Alexa
Керуйте AV-ресивером, подаючи голосові команди через пристрій Alexa. Якщо ви хочете послухати музику, радіо або подкаст, досить попросити систему про це. Передбачена також підтримка режиму багатокімнатного відтворення музики* на декількох пристроях.
* Для керування багатокімнатним відтворенням може знадобитися оновлення прошивки.

Додаткові колонки для багатокімнатного відтворення
Акустичні виходи Zone 2 і Zone 3 дають змогу під'єднати пасивні колонки у двох інших кімнатах на додаток до 5.2-канальної системи у вашій головній кімнаті прослуховування. ЦАПи зон 2 і 3 разом із ЦАПами основної зони підтримують відтворення аудіосигналів, що надходять на цифрові та аналогові входи (включно з HDMI, SPDIF і NET), у трьох кімнатах. Додаток Onkyo Controller дає змогу відтворювати один і той самий трек у всіх приміщеннях або різні треки в кожній кімнаті.
Примітка: зона 3 підтримує тільки аналоговий / мережевий сигнал. Аудіосигнал HDMI в зоні 2 доступний через входи 1-3.

Інтерфейси SPDIF і HDMI підтримують тільки сигнали PCM.
Бездротова мережа Wi-Fi® 5 ГГц/2,4 ГГц підтримує стандарт 802.11ac. Чотирьохядерний 1.8-ГГц процесор на ізольованій платі у виконанні SoC виконує кілька завдань одночасно. Він підтримує мережеві функції і стандарт 802.11ac (2x2 MIMO) для стабільного передавання потоку аудіосигналів у кілька кімнат.
У деяких країнах і регіонах діють правила, що визначають потужність сигналів бездротового зв'язку і порядок використання каналів Wi-Fi.

Двостороння бездротова технологія Bluetooth®
Двостороння бездротова технологія Bluetooth забезпечує як прийом, так і передачу аудіосигналу. Транслюйте потокову музику з ноутбука, цифрового аудіоплеєра або мобільного телефона на ресивер за допомогою кодека SBC або AAC, або розповсюдьте музику, відтворену в головній зоні*, на інші кімнати, під'єднавши пару бездротових навушників за допомогою SBC, aptX™ або aptX HD. * Звук у режимах Chromecast built-in і Works with Alexa недоступний.

Практичні виходи передпідсилювача на зону 2 і зону 3
Вихід передпідсилювача з роз'ємами RCA має два режими: режим Zone 2 підтримує під'єднання активних колонок або Hi-Fi системи та забезпечує синхронізацію цифрових і аналогових аудіосигналів в основній зоні та зоні 2 або відтворення в кожній із них сигналів із різних джерел. Режим Zone B підтримує передавання аудіосигналу з основної зони на сумісні бездротові навушники через під'єднану док-станцію.
Примітка: режим Zone 2 підтримує аудіосигнал, що надходить на входи HDMI 1-3. Інтерфейси SPDIF і HDMI підтримують тільки сигнали PCM. У режимі Zone B вихід функціонує тільки як лінійний і підтримує кодовані або PCM сигнали (всі входи) в основній зоні та зоні В.
Система Dirac Live® для корекції акустики приміщення
Алгоритм Dirac Live аналізує вашу аудіосистему і середовище прослуховування, досліджуючи акустичні дані, отримані шляхом вимірювання за допомогою настроювального мікрофона. Потім система виконує корекцію тимчасових і амплітудних аспектів забарвлення звуку за допомогою фільтра змішаної фазової корекції в усій зоні прослуховування, а не тільки в певній точці. Корекція виконується автоматично за допомогою фірмового додатка для смартфона або планшета*. Dirac Live покращує сцену, локалізацію, чіткість, розбірливість голосу і відтворення низьких частот.
* Мобільний пристрій і AV-ресивер повинні бути підключені до однієї локальної мережі.

Гнучкість підключення для індивідуальної інсталяції
Підключіть до 12-вольтового тригерного виходу AV-ресивера зовнішній підсилювач потужності або моторизований екран проектора - і вони вмикатимуться автоматично разом із ресивером, а завдяки функції CEC те саме поширюватиметься і на пристрої, під'єднані через HDMI. Завдяки наявності входу ІЧ-повторювача (IR) AV-ресивер можна встановити подалі від екрана, щоб його не було видно. Порти Ethernet і RS-232 дають змогу інтегрувати AV-ресивер у систему автоматизації, до того ж порт Ethernet підтримує налаштування та керування з комп'ютера за допомогою веб-браузера.

Характеристики AV ресивера Onkyo TX-RZ50

  • Кількість каналів посилення 7.2.2
  • Вихідна потужність 180 Вт на канал (6 Ом, 1 кГц, THD 1%, 1 канал працює)
  • Вхідна чутливість/імпеданс 200 мВ/82 кОм (лінійний вхід), 3,5 мВ/47 кОм (MM-вхід)
  • Коефіцієнт гармонік 0,08% (20 Гц - 20 кГц)
  • Відношення сигнал/шум 106 дБ (Line)
  • Імпеданс АС 4 - 16 Ом
  • Тюнер FM 87,5 МГц - 108 МГц
  • Тюнер AM 522 кГц - 1611 кГц
  • Вбудовані декодери (основні) Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio
  • Система автокалібрування AccuEQ, AccuReflex
  • Підтримувані формати аудіофайлів (USB, Ethernet, Wi-Fi) MP3/WMA/AAC/FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC 96/24, DSD 2,8, DSD 5,6, DSD 11,2
  • Підтримка Bluetooth версія 4.1, сумісність з A2DP 1.2
  • Підтримка AirPlay 2
  • Підтримка Chromecast
  • Підтримка додатка Onkyo для iPhone і Android
  • Режим Direct
  • Регулювання частоти кросовера
  • Регулювання тембру +/- 10 дБ (НЧ, ВЧ)
  • Входи HDMI з 1 по 3 і вихід Main/Sub підтримують 8K/60p (4:2:0/10-бітів), решта з підтримкою 4K/60 Гц, HDCP 2.2/HDR10, Dolby Vision. HLG, 1 оптичний, 1 коаксіальний, для MM-звукознімача, 6 лінійних, 2 композитних, 1 компонентний, USB для портативних носіїв
  • Виходи 2 HDMI (2.1), 11.2-канальний з процесора, 2 виходи на сабвуфери, виходи Line/Pre-Out на зони 2 і 3, компонентний, 6,3 мм гніздо для навушників
  • Виходи на АС 9 пар гвинтових клем
  • Інша комутація Ethernet, гнізда для антен Wi-Fi (2) і AM і FM, RS-232, вихід 12-вольтового тригера, вхід ІЧ-датчика
  • Споживана потужність 760 Вт, 0,1 Вт у режимі Standby
  • Габарити (ШхВхГ) 435x201x398 мм
  • Вага 14 кг

30 інших товарів в цій категорії: